Telefoonhoesjes gezocht: IPhone hoesjes in de aanslag!

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje die je telefoon volledig beschermd! Omdat je vaak onhandig bent? Of juist veel je telefoon laat vallen? Dit kan! De IPhone heeft verschillende soorten hoesjes waar je uit kunt kiezen om je telefoon goed te kunnen beschermen. Ben je benieuwd hoe jij jouw IPhone het beste kan halen voor volledige bescherming? Lees dan verder.

“Welke telefoon heb ik?”

Vaak is het zo dat je wanneer je een telefoon koopt je meteen een hoesjes erbij koopt. Wanneer je later nog wil switchen van een hoesje en iemand vraagt welke telefoon je hebt, kun je deze vraag vaak moeilijk beantwoorden. Het ligt op het puntje van je tong. Maar kun je er gemakkelijk achterkomen welke IPhone je hebt? Ja natuurlijk! Wanneer je naar je instellingen gaat, kun je wanneer je op je eigen naam klikt, zien welke telefoon je hebt. Je telefoon heb je namelijk wel nodig voor je hoesje. Wanneer je namelijk een hoesje voor een IPhone 12 pro nodig hebt, moet je dus ook op zoek naar een hoesje IPhone 12 pro. Een hoesje van de IPhone 13 past namelijk niet op de IPhone 12 pro.

Verschillende soorten, kleuren en maten

Ben je op zoek naar hoesje IPhone 12 pro? Dan is het belangrijk om te weten wat voor soort hoesje je wilt. Er zijn namelijk meerdere opties voor iPhone hoesjes.

Een eerste optie van de IPhone hoesjes is een back case. Een hoesje IPhone 12 pro is dus een hoesje die alleen de achterkant van de telefoon bedekt. Hierdoor is het zo dat als je IPhone 12 pro op de grond valt, je achterkant van de IPhone niet kapot zal gaan.

Een tweede optie van een de vele IPhones hoesjes is een portemonnee hoesje. Dit hoesje IPhone 12 pro is een hoesje die de voorkant en achterkant van de IPhone bedekt. In dit hoesje IPhone 12 pro kun je naast het beschermen van je telefoon ook je pasjes kwijt. Zo heb je een portemonnee en telefoon in 1 hoe handig zijn deze IPhone hoesjes?

Een laatste optie voor een hoesje IPhone 12 pro is een bumper. Deze zit enkel en alleen om de zijkant van je telefoon. Echter is het niet zo dat je telefoon niet beschermd is met een bumper. Hij valt namelijk over de voorkant en achterkant van je telefoon. Zodra je telefoon dus valt, valt deze op de bumper en niet op je scherm. Hierdoor is je telefoon dus heel goed beschermd.

Twijfel jij nog om welke IPhone hoesjes je het beste kunt kiezen? Je kunt altijd in de winkel de verschillende IPhone hoesjes met elkaar vergelijken.

 

Geef een reactie