Top 5 vaccinatietips voor reizen naar het buitenland

Deze blog geeft een overzicht van de top 5 manieren om te voorkomen dat je de mazelen krijgt tijdens het reizen in het buitenland. 1) Laat je vaccineren voordat je op reis gaat 2) Vermijd contact met andere mensen tijdens het reizen 3) Drink veel vocht om uitdroging te voorkomen 4) Draag een masker in het openbaar 5) Vermijd contact met dieren 6) Neem een ​​thermometer mee 7) Drink gekookt water 8) Vermijd het eten van voedsel van straatverkopers 9) Neem een ​​EHBO-doos mee 10) Vermijd contact met mensen die besmet zijn Deze blog geeft de top tien van manieren om mazelen te voorkomen tijdens het reizen in Duitsland.

Laat je vaccineren voordat je op reis gaat

De eerste stap om uzelf te beschermen voordat u naar het buitenland reist, is om u te laten vaccineren. De Wereldgezondheidsorganisatie geeft een lijst met vaccinaties die u moet krijgen voordat u naar verschillende landen reist. De vaccinaties zijn onderverdeeld in drie groepen: A, B en C. Een groep bestaat uit vaccinaties die nodig zijn voor alle reizigers. B-groep bestaat uit vaccinaties die voor de meeste reizigers worden aanbevolen, en C-groep bestaat uit vaccinaties die alleen voor specifieke reizigers worden aanbevolen. Hepatitis B-vaccinatie valt bijvoorbeeld in de B-groep omdat het voor de meeste reizigers wordt aanbevolen. Vaccinatie tegen gele koorts is echter in groep A omdat het voor alle reizigers noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een hepatitis b vaccinatie.

Vermijd contact met andere mensen

De tweede stap om uzelf te beschermen voordat u naar het buitenland reist, is om contact met andere mensen te vermijden. Mazelen wordt overgedragen via de lucht. Mensen die besmet zijn met mazelen kunnen de ziekte op anderen overdragen door hoesten, niezen of gewoon ademen.

Drink veel vocht

De derde stap om uzelf te beschermen voordat u naar het buitenland gaat, is door veel te drinken. Mazelen is een zeer besmettelijke ziekte. Als u mazelen heeft, zult u waarschijnlijk andere mensen besmetten als u niet genoeg water drinkt.

Draag een masker in het openbaar

De vierde stap om uzelf te beschermen voordat u naar het buitenland reist, is het dragen van een masker in het openbaar. Zorg ervoor dat het masker je mond en neus bedekt. Dit alles om bijvoorbeeld het coronavirus te bestrijden.

Vermijd contact met dieren

De vijfde stap om jezelf te beschermen voordat je naar het buitenland gaat, is om contact met dieren te vermijden. Mazelen is zeer besmettelijk. Als u mazelen heeft, kunt u de ziekte overdragen op katten, honden en andere dieren.

Geef een reactie