Wat houdt IT-detachering nou eigenlijk in? 

Wanneer je een grotere onderneming hebt, is het hebben van een goede ICT erg belangrijk. Je kan het je niet permitteren dat er telkens problemen zijn met de elektronische apparaten. Dit zal er namelijk voor zorgen dat mensen hun werk niet kunnen doen en jij geld misloopt. Toch is het vaak erg lastig voor ondernemingen om een hoge kwaliteit personeel te vinden voor in de ICT. Daarom kun je ervoor kiezen om medewerkers van andere ondernemingen in te huren. Dit kun je onder andere doen bij een bedrijf als Acknowledge. Hier zijn de werknemers flexibel inzetbaar en hoef jij dus ook niet te betalen voor personeel dat je niet nodig hebt.

 

Wat voor mensen kun je verwachten bij IT-detachering?

Als er binnen een bedrijf momenten zijn waarop het erg druk is ten opzichte van andere tijden, is het vaak niet rendabel om extra mensen aan te nemen. Daarom kun je beter kiezen voor hybride cloud of ict detacheringsbureau. Zo is het mogelijk om een goed werkende onderneming te hebben zonder een hoop meer geld neer te moeten leggen. Vaak ontstaat er namelijk tijdens de zomer een periode waarop het extra druk is of er een gebrek is aan werknemers die op dat moment kunnen werken. Bij een bedrijf als acknowledge heb je een groot aanbod aan professionals op verschillende niveaus. Zo kun je interims huren, maar ook projectmanagers en developers.

 

Wat is detachering nou eigenlijk?

Wanneer je als onderneming doet aan detachering, houdt dit in dat je jouw personeel aan een ander bedrijf uitleent tegen een bepaalde prijs. Een gedetacheerde werknemer staat over het algemeen niet vast bij jou op de loonlijst, maar krijgt per maand betaald bij de onderneming waar hij of zij op dat moment voor werkt. Het voordeel van een bedrijf dat dit doet, is dat er vaak op een hoop verschillende niveaus mensen beschikbaar zijn. Wel is het belangrijk dat je goed oplet of deze persoon ook kennis bezit over de markt waarin jij actief bent. Anders zul je eerst een hoop moeten uit gaan leggen aan deze werknemers. Dit kost weer extra tijd, tijd waarin je ook meer geld had kunnen verdienen. Wanneer het gaat over functies als bijvoorbeeld het opnemen van de telefoon en vragen beantwoorden, is het namelijk wel nodig om kennis te hebben over het product of de dienst die jij verkoopt. Bij andere functies kan het echter zo zijn dat kennis minder van belang is.

Geef een reactie