Geef je huis een nieuwe look met Beton Cire

Is je huis toe aan een kleine make-over en houd je van een strakke look? Dan is Beton Cire echt iets voor jou! Nieuwe materialen kunnen je huis een hele nieuwe uitstraling geven, zonder dat je al te veel veranderd hebt. Je huis krijgt met Beton Cire een robuuste, maar wel chique uitstraling. In deze blog vertellen we je wat Beton Cire is, wat de prijs is en hoe Beton Cire aangebracht moet worden. Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder! 

Alles wat je moet weten over Beton Cire

Beton Cire is een toplaag voor wanden, trappen vloeren en zelfs meubels! Het is van hele hoge kwaliteit en is daarom ook oersterk. Het is ideaal voor in je keuken, aangezien een toplaag van Beton Cire kras- en watervast is. Je kan dus lekker koken zonder je zorgen te maken over het aanrecht. Aangezien het watervast is, is het dus ook ideaal voor in je badkamer. Beton Cire is ook zelfs helemaal onderhoudsvrij. Het gaat jarenlang mee en is makkelijk schoon te maken. Je hoeft je geen zorgen te maken over dat je de kleur niet mooi vindt, aangezien Beton Cire in meer dan 3000 kleuren leverbaar is. Afhankelijk van welk beton product.

Wat zijn de prijzen?

Als je een nieuwe vloer van beton cire wil, is het natuurlijk wel handig als je weet hoeveel het ongeveer gaat kosten. De beton cire vloer prijs is meestal goedkoper dan een andere vloer, maar dit ligt aan vier verschillende factoren: oppervlakte, ondergrond, toepassing en toplaag. Als eerste wordt het oppervlakte gemeten en daarna wordt de ondergrond geanalyseerd. Het is belangrijk dat je ondergrond glad en egaal is. Als dit niet het geval is, moet de ondergrond eerst worde geëgaliseerd. Als je ondergrond niet helemaal egaal is, wordt je vloer dus duurder. Verder bepaald de toepassing ook de prijs. Als je watervast beton cire wil hebben, betaal je iets meer dan voor beton cire in een droge ruimte. Als laatste beïnvloed het aantal toplagen je prijs.

Kan ik het zelf aanbrengen?

Als je een egale ondergrond hebt en een beetje handig bent en het juiste gereedschap hebt, kan je zelf je beton cire aanbrengen. Begin met het aanbrengen van een goede primer. Daarna komt laag voor laag de Beton Cire. Als het droog en echt hard is, kan je beginnen met schuren en de colorfresh aanbrengen. 

Geef een reactie