De 5 belangrijkste herfst/winter trends voor heren van 2022

Terwijl we met ons hoofd al bij de zomerse temperaturen zijn, laat het voorjaar nog even op zich wachten. In de koude maanden als deze is het dragen van een mooie trui of een goede hoodie dan ook heerlijk. Gelukkig zijn deze items ook dit jaar nog enorm trendy! Hieronder lees je welke trends voor heren er in de winter van 2021/2022 het belangrijkst zijn.

  1. Hoodies

Als man hoef je in de koude maanden van 2022 gelukkig niet in te leveren op het gebied van comfort, want hoodies zijn weer helemaal terug van weggeweest. Kies voor een hoodie in een mooie, diepe en warme kleur om helemaal on trend te zijn deze winter en combineer de hoodie met een mooie chino en een goed paar chelsea boots om het helemaal af te maken. 

  1. De coltrui

Een absolute must have in de garderobe voor iedere man: de coltrui heren. De coltrui voor mannen blijft maar in populariteit toenemen en dit is ook niet zo gek, vanwege de klasse en stijl die het dragen van de trui uitdraagt. Doordat de trui een hoge kraag heeft en mooi aansluit op het lichaam, wordt je lichaam op een mooie manier geaccentueerd. Wil je een chique outfit dragen deze winter? Combineer de trui dan met een blazer of een stijlvolle overjas in een effen kleur. 

  1. Zip sweaters

De sweater met rits bestaat al een aantal jaar, maar wordt pas in het jaar 2022 een veel gezien item voor de man. Het bovenstuk van de trui lijkt wat op een coltrui, maar de col van de sweater bevat een korte rits waarmee de trui tot ongeveer borsthoogte opengeritst kan worden. Door de rits is het mogelijk om de trui op uiteenlopende manieren te dragen; door de trui te dragen met open rits en de col om te slaan creëer je een stoere trui met een opstaande kraag en door de rits gesloten te houden, krijg je een meer klassieke, stijlvolle look.

  1. Reguliere sweatershirts 

Sweatshirts zijn ook in het jaar 2022 een belangrijk onderdeel van de garderobe van de man. Het sweatshirt is gemakkelijk naar verschillende gelegenheden te dragen en zit ook nog eens erg comfortabel. Kies voor een sweatshirt in een kleur die je huidskleur complimenteert en combineer het met een mooie pantalon of stoere jeans.

 

  1. Kleuren: Rood- en roestbruin 

De belangrijkste kleurtinten die trendy zijn voor heren in winter 2022 zijn toch wel rood- en roestbruin. Deze mooie, warme kleuren zijn perfect geschikt om een comfortabele en stijlvolle winter look te creëren.

Geef een reactie